Politie Westerwolde:
Eigenaar fiets gezocht Afgelopen nacht troffen collega’s in Ter Apel de fiets op de foto aan. De fiets is vermoedelijk…

Eigenaar fiets gezocht Afgelopen nacht troffen collega’s in Ter Apel de fiets op de foto aan. De fiets is vermoedelijk afkomstig van diefstal. Wie herkent deze fiets of weet wie de eigenaar is? De eigenaar mag zich melden, dit kan via een privé-bericht of 0900-8844 Zaaknummer 2020125972 RK BT3

Lees het hele bericht op Facebook Politie Westerwolde

Voetganger overlijdt na ongeluk in Musselkanaal

Bij een ongeluk op de A-weg in Musselkanaal is dinsdagochtend een voetganger om het leven gekomen.

Hij of zij werd geraakt door een vrachtwagen. Het is nog niet duidelijk wat er is gebeurd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Bron: Politie Groningen op Twitter

Wat vind jij er van?

112 tijdelijk niet bereikbaar

112 tijdelijk niet bereikbaar
Door een (telefoon)storing bij KPN is het landelijke noodnummer 112 en het meldkamernummer van de politie (0900-8844) op dit moment niet bereikbaar. De politie adviseert om eventuele noodgevallen te melden via Twitter of Facebook, met vermelding van de locatie.

Bron: Politie Nederland op Twitter

Wat vind jij er van?

Vernielingen aan de Westerstraat

We hebben twee ingezonden berichten binnengekregen:

Ingezonden bericht van Mandy de Vries:

Goedemiddag, ik wou even vragen of iemand vannacht tussen 2.30 en 3.15 iets heeft gezien ivm vernielingen op de Westerstraat. Er zijn hier 4 auto’s venield, van 3 van de auto’s is de spiegel er af getrapt en bij 1 van deze auto’s is een raam in gegooid. Deze vernielingen staan op camera. Mocht iemand iets gezien of gehoord hebben kan dit worden doorgegeven aan de politie, want er is inmiddels al aangifte gedaan.

Ingezonden bericht van Irma Timmer:

Vannacht (tussen 03.00-03.30 uur) verschillende auto’s aan de Westerstraat in Ter Apel beschadigd. Spiegels kapot getrapt en mijn autoruit ingegooid met een steen. Wie kent deze asocialen die dit doen? Fietsen vanaf centrum Ter Apel richting Nieuw Weerdinge.

Wat vind jij er van?

Burgernetmelding

Burgernetmelding 19.40 uur:

Vermist mevr Siemers uit Ter Apel sinds 13.00 uur, 80 jaar,1.60 lang, rood/grijs haar, brildragend, op grijze elect fiets,d.bl jas

Tips? Bel nu 0800-0011

***** UPDATE 20.53 uur ***
Deze actie wordt afgesloten, volgt een nieuwe ivm een groter gebied

Om 20.57 uur is hetzelfde bericht nogmaals gedeeld.

**** UPDATE 21.21 uur ****
Vermiste dame uit Ter Apel is aangetroffen. U wordt bedankt voor Uw medewerking!

Wat vind jij er van?

Getuigen gezocht Mishandeling Ter Apel

In de nacht van 26 en 27 April (koningsnacht) is er een jongeman mishandeld bij het busstation aan de Heemker Akkerstraat in Ter Apel.
Het slachtoffer zat in de buslijn 73 van Stadskanaal naar Ter Apel. In de bus zaten 3 luidruchtige mannelijke personen. Hier is wat van gezegd door de later mishandelde jongeman. Rond de klok van 04:35 uur kwam de bus in Ter Apel (busstation) aan. Bij het uitstappen kwamen de 3 mannen op de jongeman afgelopen, hier kwam ook een vrouw bij staan. Deze vrouw probeerde de jongeman een klap op het hoofd te geven, waarop de jongeman zich verweerde, hierdoor kwam de vrouw ten val. “Getuigen gezocht Mishandeling Ter Apel” verder lezen

Wat vind jij er van?