Cateringmedewerker bij Avebe -Ter Apelkanaal

Als cateringmedewerker verzorg jij het eten en drinken op locatie Avebe in Ter Apelkanaal. Op deze locatie verblijden we 50 restaurantbezoekers per dag met een heerlijke lunch.

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat alle gerechten op tijd bereid worden en klaar staan voor de lunch. Na de lunch zorg je ervoor dat alles weer keurig wordt achtergelaten voor de volgende dag. Hierbij staat gastvrijheid altijd centraal!
In deze functie verricht je alle voorkomende operationele werkzaamheden in het bedrijfsrestaurant.

Het recept voor een medewerker bedrijfsrestaurant

Warm welkom geven als hét visitekaartje van het restaurant

Gasten blij maken met heerlijk eten en drinken

Verrichten van banqueting werkzaamheden (o.a. Borrels en vergaderingen)

Verzorging van vendingautomaten

Uitvoeren van kassa werkzaamheden

Flexibel inspelen op de dynamiek van de dag

De locatie keurig achterlaten voor de volgende dag

Lotte: “De trend in de horeca en catering is gezonder en gevarieerder eten en drinken. Albron doet dat met het concept ‘Onze Keuken’: ‘elke dag vers, elke dag anders.”

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: