Volop herinneringen op reünie RSG Ter Apel

RSG Ter Apel

TER APEL – De Regionale Scholengemeenschap (RSG) Ter Apel heeft afgelopen week met één jaar uitstel haar 100-jarig bestaan gevierd met een jubileumweek.

Zo’n vijfhonderd bezoekers waren aanwezig op de reünie en in de avonduren waren er even zoveel bezoekers bij de feestavond. ,,’s Middags was het op de reünie qua bezoekers meer ‘belegen’ en ‘s avonds meer ‘jong belegen’ in de feesttent’’, blikt Reind Krikke terug namens de jubileumcommissie. ,,Ik heb oud-collega’s en oud-conrectoren van rond de 90 gezien, maar er waren ook mensen van rond de 30. De bezoekers kwamen vanuit het hele land speciaal terug naar Ter Apel om hun oude klasgenoten te ontmoeten en samen herinneringen op te halen aan hun schooltijd. Maar voor veel bezoekers was het ook een hernieuwde kennismaking met hun oude school, die er toch heel anders uit ziet dan toen zij nog op school zaten.’’

Lees het hele artikel op de website van de Nieuwsbode

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: