Vacature: Telefonist(e)/receptionist(e) – Jan jp handelsonderneming – Emmer-Compascuum

Wij zoeken een extra Telefonist(e)/Receptionist(e)!

Wij zijn op zoek naar een Telefonist(e)/Receptionist(e) die ons huidige team komt versterken. Als telefonist(e)/receptionist(e) in de eerste lijn ben jij het eerste contactpunt voor alle personen die naar de zaak bellen voor meer informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klanten die meer informatie vragen over de levertijd van hun bestelling. Jij geeft hen de informatie die ze zoeken, of je noteert de vraag voor één van je collega’s en zorgt dat de klant teruggebeld wordt. Je hebt hierbij geen kennis nodig van de producten die we verkopen.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 16:00.

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: