Vertrouwde winnaars tijdens 52e ZEPTA Waterpolotoernooi

Op de foto Team Spoorbaan. Zij behoorden niet tot de winnaars 🙂

TER APEL – De 52e editie van het jaarlijkse Internationaal ZEPTA Waterpolotoernooi in Ter Apel is dit jaar gewonnen door een oude bekende: Polar Bears uit Ede. Ook bij de vrouwen was de winnaar vertrouwd: UZSC uit Utrecht ging met winst naar huis.

Met een deelnameveld van 126 teams uit zes landen was het een zeer goed bezochte editie. In totaal werden maar liefst 448 wedstrijden gespeeld over tien wedstrijdvelden. Dit jaar kwam meer dan een kwart van de teams uit het buitenland. Naast de Nederlandse deelnemers waren er ook teams uit Schotland, Engeland, Duitsland, België en – voor het eerst – IJsland. Zo’n 1750 deelnemers werden getrakteerd op een heus spektakel.

Lees hier het hele bericht…

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: