Het Armoedefonds stelt gratis menstruatieproducten beschikbaar, nu ook in Ter Apel.

Ingezonden bericht van Sila Sanders

Menstruatieproducten moeten voor iedere vrouw en jonge meisjes beschikbaar zijn die het nodig heeft. Het Armoedefonds stelt daarom gratis menstruatieproducten beschikbaar via MUP’s (menstruatieproducten uitgiftepunten), begin januari 2022 zijn er inmiddels ruim 700 MUP’s in Nederland waar we ruim 45.000 meisjes en vrouwen structureel mee kunnen ondersteunen. We willen meisjes en vrouwen zelf de keus bieden om een product uit te kiezen dat bij hen past en dat zij comfortabel vinden. Daarom bieden we verschillende soorten, maten en merken maandverband en tampons aan.

Neem contact op voor het adres in Ter Apel en het word zeer discreet aan je meegegeven wat je nodig bent.
Stuur een PB naar https://www.facebook.com/sila.vdl 

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: