Vacature: Beveiliger gevangenis – Ter Apel

Veiligheid staat gelijk aan jou. Als beveiliger bij Trigion garandeer jij de veiligheid bij een justitieel complex. Ben jij gediplomeerd en wil jij ‘next level’ beveiligen? Lees snel verder!

Werken als beveiliger bij de gevangenis in Ter Apel betekent een functie met veel verantwoordelijkheid. Afwisselend en uitdagend is je baan als beveiliger bij dit detentiecentrum in Ter Apel bij Trigion zeker. Op deze unieke werklocatie bij Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) ben jij als beveiliger van grote waarde. Trigion staat niet voor niets voor ‘de veilige keuze’.

De veiligheid van medewerkers, ingeslotenen en bezoekers van PI Ter Apel ligt in jouw handen. Jij maakt het verschil door bij dreigende situaties op de juiste manier te reageren. Naast je kennis van de theorie luister je ook naar je onderbuikgevoel. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt is jouw kerntaak. Eenzijdig is je werk in de beveiliging nooit. Verantwoordelijk is het wel. Bij dit detentiecenrum draai je dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten, dus het is belangrijk dat je flexibel bent.

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: