Op zaterdag 10 september organiseert Scouting de jaarlijkse rommelmarkt op het Marktplein

Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, buitenshuis en de tekst 'Rommelmarkt met veiling van antiek en curiosa Zaterdag 10 september aanvang 13:00u Op het marktplein in Ter Apel Uw goederen worden op vrijdag 9 september vanaf 18.00 uur afgehaald door leden van onze vereniging. Door hoge stortingskosten van de overgebleven goederen zijn we echter gedwongen enige selectie toe te passen. Goederen die niet kunnen worden meegenomen zijn: Grote houten kasten bankstellen stoelen koel- overgebleven goederen van andere markten goederen met een hoog gewicht vrieskasten vuilnis E.e.a ter beoordeling van de ophaaldienst Deze markt wordt georganiseerd door GUY DE FONTGALLAND SCOUTING TER APEL guydefontgalland.nl M info@guydefontgalland.nl'

Op zaterdag 10 september organiseert Scouting Ter Apel de jaarlijkse rommelmarkt op het Marktplein.

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: