Alraf BV

In het uiterste zuidoostelijke puntje van Groningen, in de plaats Ter Apel, vind je onze Aluminium Ramenfabriek: Alraf. Alraf is een aluminium ramenfabriek, die zowel aluminium, stalen als RVS kozijnen, vliesgevels en winkelpuien produceren.

Een bedrijf wiens wortels oorspronkelijk in de industrie van de stalen kozijnen lagen, maar wegens de groeiende vraag naar aluminium kozijnen van koers veranderde. Vanaf dat moment besloot het bedrijf dan ook bescheiden de weg in te slaan om een goede naam op te bouwen op het gebied van zowel stalen als aluminium kozijnen. Een logische vervolgstap was het oprichten van Alraf Plaatbewerking.
Zowel particulieren als kleine tot zeer grote bedrijven weten ons te vinden. De altijd aanwezige passie van onze werknemers weet zich te uiten in producten van goede kwaliteit, waar met zorg aan gewerkt is. Voor aluminium of stalen kozijnen en plaatbewerking is Alraf dan ook de aangewezen partij.

Wij produceren met behulp van een modern machinepark zowel aluminium, stalen als RVS kozijnen, vliesgevels en winkelpuien. Deze producten worden gefabriceerd in onze eigen fabriek en worden op locatie gemonteerd door vakkundig personeel. Het leveringsprogramma wordt zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw toegepast.

Website: http://www.alraf.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Alraf-BV-1724649464521737

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: