‘t Klooster Wonen, Living & Lifestyle gaat per 1 oktober 2022 online verder

‘t Klooster Wonen, Living & Lifestyle gaat per 1 oktober 2022 online verder.
Na lang wikken en wegen heb ik besloten om na bijna 5 jaar met de fysieke winkel te gaan stoppen. Met enorm veel passie en plezier heb ik genoten van de bijzondere, leuke en gezellige momenten in de winkel, iedere dag weer. Maar gelukkig stop ik niet helemaal en ga ik online verder, met uiteraard hetzelfde assortiment en kun je nog steeds bij mij terecht voor interieuradvies. Vanaf woensdag 24 augustus starten we met de uitverkoop.
De openingstijden zijn gewijzigd: maandag en dinsdag is de winkel gesloten. En van woensdag t/m vrijdag is de winkel van 13.30 tot 17.30 uur open en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: