Middeleeuws Ter Apel op 3 en 4 september rond Klooster Ter Apel

TER APEL – In het weekend van 3 en 4 september komen de middeleeuwen weer tot leven rond het Klooster van Ter Apel. Na een afwezigheid van 2 jaar kan het evenement Middeleeuws Ter Apel dit jaar weer worden georganiseerd.

Middeleeuws Ter Apel is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest authentieke middeleeuwse evenementen in Nederland. Tegen het unieke decor van het Kruisherenklooster in Ter Apel waant de bezoeker zich even helemaal in het vijftiende-eeuwse leven.

Geneugten en Genot

Elk jaar heeft Middeleeuws Ter Apel een ander thema. Dit jaar is het thema “Geneugten en Genot”. Thema 2022 staat in het teken van de goede dingen van het leven. Feest op de markt, vertier, muziek en vooral lekker eten. De uitbundigheid van de middeleeuwen zal hoogtij vieren. De dame van lichte zeden zal proberen haar klanten binnen te halen en kijk uit voor de nar, hij zal iedereen een rad voor ogen willen draaien. Let vooral ook goed op uw bezittingen, want jonge zakkenrollers zijn uit op uw bezittingen en hopelijk worden ze gesnapt.

Lees hier het hele artikel….

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: