Ter Apeler Johan Schreve (18) maakt semi-prof debuut als kickbokser

Ter Apeler Johan Schreve (18) maakt op 18 Juni zijn semi-prof debuut als Kickbokser in de Martini Plaza Groningen.

Over 3 week zal Johan Schreve weer in de kickboksring verschijnen. In de coronaperiode heeft alles stil gelegen, en na 2,5 lange jaren, mag Johan zijn rentree maken in de semi-prof categorie.
Johan is uitgenodigd om op een Enfusion evenement deel te nemen. Dit is de meest professionele en hoogst haalbare organisatie in Nederland. Enfusion is een platvorm waar je door kunt breken, en dat is de bedoeling van Schreve, aldus trainer Simon Berendsen.

Johan is getalenteerd, al vanaf zijn 8e jaar traint hij bij ons in de sportschool, Team Knaap uit Ter Apel. Johan is een doorzetter, vol gedisciplineerd met zijn sport bezig, en heeft alles in zich om de top te bereiken.

We hebben voorheen alleen maar wedstrijden gedraaid in de Jeugdklasse, hier heeft Johan zeker naam gemaakt. Maar nu is het echt tijd voor hem ‘echte’ werk. Johan is in December 18 jaar geworden, en we hebben gekozen om gelijk een niveauklasse over te slaan vanwege zijn ervaring. Johan neemt het nu op tegen ervaren jongens. 18 Juni is zijn tegenstander Diëgo Nicolaas uit Lelystad, ook een getalenteerd vechter, maar wel 11 jaar ouder. Wij zijn er van overtuigd dat Johan zijn ervaring een voordeel kan gaan spelen in deze partij. Op deze manier willen we de partij op onze naam schrijven, en het liefst op een spectaculaire manier. Volgens Johan het liefst een Knock-Out in de 2e ronde. (De meegereisde fans moeten natuurlijk wel sowieso 1 ronde kunnen genieten).

Omdat er ook trainingen gevolgd worden bij andere sportscholen, voedingsschema’s gevolgd moeten worden en veel trainingsspullen nodig zijn, heeft Johan een aantal vaste sponsoren. Hier zijn wij erg blij mee, en deze willen we tot slot nog graag benoemen:

 • Tabak Installatietechniek (Ter Apel)
 • Meendering Bouw (Ter Apel)
 • BEVO isolaties (Ter Apel)
 • M. Lambers Montage (Emmen)
 • www.fightwearshop.eu (Emmen)
 • Kampman Dakwerken (Emmer Compascuum)
 • Massagepraktijk Dennis Kruise (Ter Apel)
 • Danny Heijnen (Ter Apel)
 • NL Glas & Montage (Ter Apel)
 • Sunn Palace Ter Apel (Ter Apel)
 • Hair Lien (Ter Apel)

Johan zal ook in actie komen op 1 Oktober in de sporthal van Ter Apel. Mochten jullie benieuwd zijn, of willen jullie Johan zijn carrière volgen, voeg hem dan toe op Social Media!
Instagram: johanschreve_official

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: