Vacature: Calculator werkvoorbereider – Bunt metaalbouw – Ter Apel

calculator bunt metaal bouw
๐—–๐—”๐—Ÿ๐—–๐—จ๐—Ÿ๐—”๐—ง๐—ข๐—ฅ / ๐—ช๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—ฉ๐—ข๐—ข๐—ฅ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—˜๐—œ๐——๐—˜๐—ฅ ๐—š๐—˜๐—ญ๐—ข๐—–๐—›๐—ง
bij Bunt Metaalbouw zijn we op zoek naar een calculator/tekenaar om ons team te versterken. Heb jij ervaring als calculator in de bouw of techniek of wil je het vak graag leren? Ben je gemotiveerd en wil je meegroeien met ons bedrijf? Dan zoeken we jou!
Als Calculator/ Werkvoorbereider beplating ben je verantwoordelijk voor het maken van kostenramingen en begrotingen, analyseren van de aanvraagdocumenten, je trekt de materialen uit op basis van ontvangen bestekken en tekeningen of op basis van je eigen klantspecifieke advies en ontwerp. Hierbij houd je rekening met eventuele risicoโ€™s.

Als werkvoorbereider heb je een ondersteunende taak bij het realiseren van een project. Deze ondersteuning kan variรซren van calculeren, tekenen, inkopen tot en met het plannen en afstemmen van toeleveranciers. Je werkt aan mooie en aansprekende projecten in de dak- en gevelbeplating.

๐—™๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ-๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ป:
Wat verwachten wij dat jij meebrengt?
โ€ข Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
โ€ข Affiniteit voor getallen, financiรซn en kosten;
โ€ข Praktische instelling, creativiteit en oplossingsgerichtheid met verantwoordelijkheidsgevoel;

โ€ข Kennis van beplating heeft een prรฉ.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—–๐—ฎ๐—น๐—ฐ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ/ ๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ:
โ€ข Afwisselende en uitdagende functie;
โ€ข Open en informele sfeer in een enthousiast en deskundig team;
โ€ข Organisatie waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan;
โ€ข Uitzicht op een vast dienstverband
Interesse of meer informatie? Neem dan contact op via 0612551079 of mail naar [email protected]
Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: