Hersenstichting zoekt collectanten in Ter Apel

Ingezonden bericht:

Hersenstichting zoekt collectanten in Ter Apel
Van 31 januari t/m 5 februari 2022 wordt de Hersenstichting collecteweek gehouden.
In Ter Apel zouden we ons team graag versterken met een aantal nieuwe collectanten. Collecteren kan langs de deur met een collectebus of digitaal.
Wie helpt ons mee?

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen, want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. Met het collectegeld financieren wij belangrijk onderzoek en baanbrekende innovaties. Zodat er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen of vertragen. En mensen met een hersenaandoening een betere kwaliteit van leven krijgen of hersenaandoeningen zelfs voorkomen kunnen worden. Helpt u of help jij ons mee door in februari langs de deur te gaan met een collectebus of door een online collectebus aan te maken en te delen?

Voor meer informatie of direct aanmelden kijk op www.hersenstichting.nl of stuur een mail met uw gegevens naar [email protected] Tijdens kantooruren is het mogelijk om te bellen tel. 070 – 360 48 16. Alvast hartelijk dank!
Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: