De Tantie’s 10 jaar

De Tanties

Ingezonden:

Op 9 April 2011 hebben wij de grote stap genomen om onze vaste banen op te zeggen en zijn we samen de Tantie’s gestart. In het begin moesten we even het vertrouwen winnen van ouders om hun kinderen bij ons onder te brengen.
Zo begonnen we met een paar kinderen per dag en met 1 medewerker. Nu zijn we alweer 10 jaar verder en inmiddels draaien we met 2 groepen KDV, 1 groep BSO op Ter Apel en 1 groep BSO in Roswinkel.
We hebben dan ook veel kinderen die als baby bij ons zijn gekomen en nu spelen op onze BSO , dat is super leuk om te zien.

Inmiddels tellen we in totaal 90 kinderen met nog heel veel baby’s in het verschiet. Ons team bestaat momenteel uit 10 leuke meiden!! Een team om trots op te zijn en dat zijn we dan ook zeker.
Wij, Marjan en Ina, staan niet meer niet zoveel op de groep maar regelen alles wat er buiten de groep om van ons wordt verwacht, af en toe zou je ons zien op de groep, dit maakt het werk ook zo leuk en wisselend.

Helaas kunnen we door de corona ons 10 jarig bestaan niet zo vieren als we graag hadden gewild maar desondanks hebben we er met de kinderen een hele leuke week van gemaakt, met verschillende activiteiten en traktaties.
We hopen de opvang nog vele jaren en met net zoveel plezier te mogen voortzetten.

Kinderopvang en BSO de Tantie’s

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: