Woonidee Bijl: Jaaa!!! Vanaf 3 maart mogen we je op afspraak ontvangen

Bericht van Woonidee Bijl op Facebook:

Jaaa!!! Vanaf 3 maart mogen we je op afspraak ontvangen om je al het moois in onze winkel te laten zien ๐Ÿ˜ƒ. We verheugen ons op de contacten en persoonlijke gesprekken.
๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ, ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐Ÿฌ๐Ÿฑ๐Ÿต๐Ÿต-๐Ÿฑ๐Ÿด๐Ÿฌ๐Ÿต๐Ÿญ๐Ÿฌ. ๐— ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ@๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐—น.๐—ป๐—น.
#winkelenopafspraak #persoonlijkadvies #wegaandoor #wezittennietstil #sfeervolwonen #pvc #visgraat #tapijt #laminaat #behang #gordijnen #raamdecoratie #sfeer #inspiratie #maatwerk #interieur #metonskomjethuis #woontrends #woontrends2021 #allesvoorbinnen #woninginrichting #sfeervol

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: