Getuigenoproep bedreiging N366 bij Ter Apel

Bericht van politie Westerwolde op Facebook:

Getuigenoproep bedreiging N366 bij Ter Apel
Op de N366 tussen Alterveer en Ter Apel is maandagavond 8 februari een vrachtwagenchauffeur bedreigd door twee mannen. Rond 17.20 uur dwongen zij de chauffeur te stoppen nabij Ter Apel.
Een chauffeur reed over N366 met zijn vrachtwagen in de richting van Ter Apel toen een donkerkleurige auto voor hem plotseling snelheid minderde en op een gegeven moment stopte. Twee mannen met een bivakmuts stapten uit het voertuig en liepen in de richting van de vrachtwagen. Zij openden de deuren en bedreigden de chauffeur met een vuurwapen en een mes. De vrachtwagenchauffeur werd gesommeerd uit te stappen. De chauffeur zag kans om met zijn vrachtwagen weg te rijden en wist te ontkomen. Hij raakte niet gewond en er werd niets gestolen.
De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Reed jij omstreeks 17.20 uur op de N366 tussen Alterveer en Ter Apel en heb je iets gezien wat de politie kan helpen bij het onderzoek? Of heb je misschien dashcam-beelden die (een deel van) het incident hebben vastgelegd? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.
Het delen van dit bericht wordt erg gewaardeerd!

Politie Ommelanden-Oost

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: