Kent u iemand die langdurig ziek is? Geef het door aan de Kloosterwiekers!

Kloosterwiekers logo

Bericht van de Kloosterwiekers op Facebook:

Ouderen- en ziekenbezoek CV De Kloosterwiekers
Jaarlijks gaan Prins, Vorst en een delegatie van de Kloosterwiekers op bezoek bij de zieken en hoogbejaarde Ter Apelers thuis of die verblijven in de ziekenhuizen, verpleegtehuizen en dergelijke in de wijde omgeving. Helaas kunnen we ivm de coronavoorschriften dit jaar niet de ziekenhuizen en verpleegtehuizen bezoeken.
Maar de overige personen willen we wel, geheel corona-proof, een attentie bezorgen op donderdag 11 februari a.s. Om een ieder te bezoeken vragen wij uw medewerking, want wij willen natuurlijk niemand vergeten een attentie te bezorgen. Alle 80 jarigen en ouder hebben we in beeld. Maar als een familielid, bekende of één van uw buren, woonachtig in Ter Apel, langdurig ziek is, geef dan een bericht aan de Kloosterwiekers.
U kunt dan aangeven waar wij deze mensen kunnen bezoeken zodat we deze personen een attentie kunnen overhandigen.
U kunt hierover De Kloosterwiekers benaderen door contact op te nemen met; Jan Veninga (06-51598770) of per mail via [email protected]
Doe het even….! U doet er ons, maar vooral diegene die het betreft een groot plezier mee.

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: