Kloosterwiekers organiseren de Caranavalskraker Muziekbingo

Carnavalsvereninging de Kloosterwiekers schrijft op Facebook:

Carnaval 2021 vier je thuis, geheel corona-proof, hossend voor de buis!!!

CV De Kloosterwiekers organiseert i.s.m. Ondernemers- en handelsvereniging Mercurius Ter Apel op zaterdag 13 februari 2021 (vanaf 20:30 uur) een spetterende online muziekbingo. Een avondvullende show, met de beste carnavalskrakers, om het echte carnavalsfeest, vanuit de huiskamer, zoveel mogelijk te evenaren!

De bingokaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij DA Drogisterij Van der Tuuk, Jumbo Ter Apel en Echte Bakker Bos (5 euro per stuk). Op de bingokaart is de url/website terug te vinden van de online stream van deze show. Uiteraard zijn er fantastische prijzen te winnen met deze bingo. In het prijzenpakket zitten o.a. een nieuwe fiets, een complete make-over (o.a. nieuwe kledingoutfit, kapsel etc.), een minuut gratis winkelen bij de Jumbo, een Ray-Ban zonnebril, een weekend in een safaritent op Camping Moekesgat, een grandioos DA verwenpakket en nog heel veel andere geweldige prijzen. Allemaal verzorgd door lokale ondernemers.

Uitleg Online Carnavalskraker Muziekbingo
De bingokaarten staan dit keer niet vol met getallen, maar met muzieknummers van artiesten, die normaliter niet zouden misstaan op het grootse carnavalsfeest op ’t Klooster en de Wieke. De muzieknummers zullen worden gespeeld door de DJ/presentator van de show of live door Feestband Moeflons. U hoeft echter niet te raden welk nummer voorbij is gekomen, na afloop van ieder muzieknummer zullen titel en artiest worden genoemd.

De hele avond zal gespeeld worden met dezelfde bingokaarten waarbij we minimaal 4 rondes zullen spelen. Maar natuurlijk kunt u met meerdere bingokaarten tegelijk spelen, de winkans is dan uiteraard een stuk groter. Er zijn fantastische prijzen te winnen met de bingo en enkele quizvragen die tussendoor gesteld zullen worden.

Heb je bingo? Dan stuur je een WhatsApp bericht met de tekst BINGO en het unieke nummer van je bingokaart naar het telefoonnummer zoals tijdens de show onderin het beeldscherm te zien zal zijn. Bij meerdere bingo’s na hetzelfde muzieknummer zal het lot middels het gooien van een dobbelsteen de winnaar van de prijs bepalen.

DEZE DENDERENDE LIVESHOW WORDT GEPRESENTEERD DOOR ONZE EIGEN PRINS Wim de 1e EN CEREMONIEMEESTER!
Na afloop van de bingo zal er via dezelfde live-stream nog een after-party plaats vinden met medewerking van DJ Kevin en DJ Hermen.
We danken een ieder die dit online-evenement mede mogelijk maakt!

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: