Vacature: Medewerker planning overheid – Ter Apel (MBO, €15,53 per uur)

In je functie houd jij je bezig met het inplannen en afmelden van tolken, maar ook met het inplannen van medewerkers op verschillende zaken.

Jouw werkplek ziet er als volgt uit:

Aan de voorkant (front-office) ontvang jij de tolken en hoormedewerkers;
Je houdt je hier onder andere bezig met de aan en afmelding van tolken, registeren inzet van de tol en bent de informatiebalie voor de ketenpartners;
Daarbij is er ook een back-office. Hier houd jij je bezig met administratieve taken. Zoals het verzorgen van brieven en het verwerken van tolkendeclaraties;
In deze functie heb je ook regelmatig contact met ketenpartners.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een tijdelijk contract tot in ieder geval april 2021, in de loop van het contract kan het duidelijk worden of er kans is op verlenging.

De functie is zowel fulltime als parttime in te vullen. Het minimale aantal uren dat jij inzetbaar moet zijn is 32 uur. Het bruto uurloon is vastgesteld op € 15,53 euro. Het starten is zo snel mogelijk, voorkeur 1 februari. Kandidaten met een opzegtermijn genieten daarom niet de voorkeur. De gesprekken zijn gepland in de derde week van januari.

Wanneer je reist met de auto staat hier een reiskostenvergoeding tegenover. Het reizen met het ov is, gezien de locatie, niet mogelijk.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Dat mag via de knop ‘solliciteer nu’ op onze website waar je jouw cv en motivatiebrief kan toevoegen! Elke sollicitant krijgt van ons een terugkoppeling, en bij een positieve terugkoppeling volgt er een intakegesprek. Heb je vragen over de vacature? Alle informatie die wij hebben staat in deze vacaturetekst. Vanwege de grote hoeveelheid vacatures die wij aanbieden, is het voor ons helaas niet altijd mogelijk om telefonisch extra toelichting te geven. Wil je toch graag meer informatie? Je kunt een WhatsApp bericht sturen naar Marian via 06 83 15 79 52.

Uren: 36
Dienstverband: tijdelijk werk

Over de werkgever
Deze overheidsorganisatie beoordeelt alle verzoeken van mensen die in Nederland verblijf willen aanvragen of die Nederlander willen worden. Van vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land tot specialistische kenniswerkers.

De standplaats is Ter Apel. Vanwege de locatie van de vestiging is het hebben van eigen vervoer een vereiste.

Vaardigheden
Jij bent hét visitekaartje van de organisatie! Daarom is het van belang dat je klantvriendelijk en communicatief vaardig bent. Daarnaast ben je een echte doorpakker (goed werktempo). Je kunt de werkzaamheden en systemen snel en goed oppakken en eigen maken. Tevens ben je een stevige persoonlijkheid/daadkrachtig.

Competenties:

goed met druk van het proces om kunnen gaan;
stressbestendig;
goed in een hectische omgeving kunnen werken;
ervaring met complexe planning is vereist;
goed in teamverband kunnen werken;
proactief ingesteld;
flexibel.
Voor deze functie is er geen minimale werkervaring vereist

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: