Doe mee aan de Grunneger schriefwedstried

Groninger vlag

Bericht van de gemeente Westerwolde op Facebook:

๐—๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿญ ๐—ณ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ, ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ถ๐—ด๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ผ๐—ณ ๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—š๐—ฟ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐˜„๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ.
โœ๏ธInleveren kan via www.westerwolde.nl/schriefwedstried.
Ook deelnemers buiten de gemeente Westerwolde zijn van harte welkom om mee te doen aan de schriefwedstried. Alle voorwaarden voor deelname zijn te vinden op www.westerwolde.nl/schriefwedstried

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: