Vacature: Boekhouders gevraagd bij HBG & Partners

HBG

HBG & partners heeft een vacature geplaatst op Facebook:

Werk jij al jaren als relatiebeheerder op een accountants- of administratiekantoor?
Zoek jij een baan (24 – 40 uur) in de accountancy om het werken zo prettig mogelijk te kunnen combineren met een leuk privéleven?
Meld je bij ons!!
HBG & Partners is een administratie- en belastingadvieskantoor met een hecht team van 14 mensen dat naast het leveren van kwalitatief goed werk ook vooral plezier zoekt in het werk, een leuke omgang met klanten, een prettige werksfeer op kantoor en met een goede en gezonde balans tot het privéleven! Velen van ons hebben eerst 10 jaar of langer gewerkt bij een (middel)groot accountantskantoor en willen daarna graag kwalitatief op niveau blijven werken, maar niet langer die extra stressfactor ervaren van een groot kantoor. Er is bij ons ruim baan voor contact met klanten en het opbouwen van een eigen klantenportefeuille.
Treuzel niet langer en “break free”. Je CV mag je mailen naar: [email protected]
Wij zien je graag komen..!!

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: