Vacature Medewerker Regionaal Informatiecentrum overheid – Start People – Ter Apel (€ 16,82 per uur)

Wij zijn op zoek naar meerdere kandidaten die zich in willen zetten bij onze opdrachtgever als medewerker Regionaal Informatiecentrum (RIC)

Je voornaamste taak bestaat uit het verrichten van onderzoek op basis van gerichte vragen en verzoeken vanuit het primaire proces.
Omdat de meeste vragen vanuit het AC-proces komen, vindt de beantwoording ervan binnen een korte termijn plaats. Een goede termijn- en kwaliteitsbewaking is daarom essentieel voor het uitvoeren van je werkzaamheden. De administratieve verwerking van de vragen en antwoorden in de diverse systemen hoort daar ook bij.
Verder ga je proactief te werk bij het verzamelen van informatie en adviseer je medewerkers van het primaire proces over het gebruik van bronnen en de toepassing van de gevonden informatie. Je signaleert knelpunten, trends en ontwikkelingen en rapporteert daarover, inclusief het aangeven van oplossingsrichtingen. Je volgt nieuwe ontwikkelingen en methoden op het gebied van informatievoorziening en onderzoek. Tenslotte onderhoud je de noodzakelijke functionele contacten en neem je actief deel aan de relevante overleggen en werkgroepen.

Onze opdrachtgever is uitvoerder van het vreemdelingenbeleid. Zij hebben meerdere kantoren door heel Nederland en een aantal locaties bij AZC’s.

De RIC’s zijn onderdeel van het team onderzoek en expertise Land en Taal. De RIC’s zijn het eerste aanspreekpunt voor (landinhoudelijke) vragen, ze leveren feitelijke informatie aan alle processen. Daarnaast hebben de RIC’s een functie als intermediair naar de collega landenspecialisten van het team onderzoek en expertise Land en Taal en andere teams van de directie dienstverlenen. Goede, efficiënte en snelle dienstverlening aan de primaire processen staat voorop.

De locatie waar jij komt te werken is in Ter Apel.

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: