Medewerker Personeels- en Salarisadministratie – Gemeente Westerwolde – Sellingen

Gemeente Westerwolde

In verband met zwangerschaps- en bevallingsverlof zijn we voor de periode van 4 maanden op zoek naar een medewerker personeels- en salarisadministratie.

Je voert de personeelsadministratie t.a.v. in- door en uitstroom, voert mede de salarisadministratie, stelt contracten op, verzorgt correspondentie, ondersteunt bij werving en selectie, beantwoordt vragen en behandelt verzoeken van medewerkers over arbeidsvoorwaarden en regelingen, registreert ziekteverzuimmeldingen en bewaakt termijnen ten aanzien van tijdelijke contracten. De focus ligt op het onderdeel ziekteverzuim.

Je hebt een relevante opleiding op MBO/ MBO+ niveau succesvol afgerond en beschikt over minimaal 3 jaar relevante ervaring bij een gemeentelijke organisatie. Tevens beschik je over ruime kennis van de CAO-gemeenten en relevante wetgeving. Je bent dienstverlenend ingesteld en vormt het gezicht en aanspreekpunt voor medewerkers, HR-collega’s en leidinggevenden met betrekking tot arbeidsvoorwaardelijke zaken. Je werkt met grote nauwkeurigheid, je zorgt voor een correcte verwerking van de personeels- en salarisadministratie, binnen de wettelijk gestelde termijnen.

De organisatie:
De gemeente Westerwolde bestaat sinds 1 januari 2018 en is ontstaan na de gemeentelijke herindeling van de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde. In totaal heeft de gemeente Westerwolde bijna 25.000 inwoners. De gemeente heeft een oppervlakte van 280 km2 en telt elf kernen en ruim tachtig dorpen en gehuchten.

Functie eisen
De kandidaat beschikt over een relevante opleiding op MBO/ MBO+ niveau;
De kandidaat beschikt over minimaal 3 jaar relevante ervaring bij een gemeentelijke organisatie;
De kandidaat beschikt over ruime kennis van de CAR-UWO en relevante wetgeving.

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: