TFC DE KETTING EN TEAM ROLFES GAAN FUSEREN

TFC De Ketting schrijft op Facebook:

TFC DE KETTING EN TEAM ROLFES GAAN FUSEREN
Clubs gaan verder onder één naam!
Team Rolfes uit Musselkanaal gaat per 1 januari 2021 integreren in TFC de Ketting uit Ter Apel. Gezamenlijk gaan de clubs verder als één TFC de Ketting mét een jeugdafdeling.
Nieuw voor TFC de Ketting is de jeugdafdeling. Gerard Tiben, voorzitter van TFC de Ketting, vertelt: “Wij zijn erg verheugd dat we de leden van Team Rolfes mogen verwelkomen bij TFC De Ketting. We lopen al een paar jaar met het idee om een jeugdafdeling op te richten om de jonge sportieve fietser van Ter Apel en wijde omgeving ook georganiseerd fietsplezier te kunnen bieden. Met de huidige ontwikkelingen komt alles nu in een stroomversnelling en kan ik met trots mededelen dat vanaf 1 januari 2021 onze vereniging wordt uitgebreid met Jeugdteam TFC De Ketting”.

Jeugdteam TFC de Ketting is een team voor zowel de mountainbiker als de wielrenner en heeft een eigen bestuur, begeleiders en een eigen website (jeugdteam.tfcdeketting.nl).
De bestuursleden van zowel Team Rolfes als TFC de Ketting hebben intensief gewerkt aan de fusie. “Na bijna een jaar aan voorbereidingen is het dan zo ver. Team Rolfes gaat, na 16 jaar, op in TFC de Ketting.

Volgens mij is het een hele mooie fusie van twee lokale fietsclubs. Het mooiste hiervan is dat de leden zijn verzekerd van een toekomstbestendige vereniging”, aldus Michaël Rolfes, medeoprichter van Team Rolfes en eigenaar van wielerzaak Rolfes Sports in Musselkanaal. Belangrijk was dat de leden hetzelfde aanbod blijven behouden als voor de fusie. Dit betekent dat de
jeugdleden gebruik blijven maken van het MTB Parcours, voorheen T.R.A.P. genoemd, in Musselkanaal en dat de begeleide trainingen op dinsdag- en donderdagavond ook bij TFC de Ketting doorgang blijven vinden. Ook het gezamenlijk deelnemen aan mooie toertochten blijft op de agenda staan. Gedurende het hele jaar is er een goed gevulde agenda met sportieve activiteiten voor de volwassen leden en de jeugdleden.

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: