Gemeente Westerwolde druk met de bladeren

Gemeente Westerwolde schrijft op Facebook:

Het meeste blad is nu wel van de bomen gevallen, dus wij zijn begonnen met het opruimen van alle bladkorven. We hebben tot nu toe ongeveer 3.500 m3 opgehaald en bij verschillende landbouwbedrijven gebracht. Het blad wordt daar ingezet als grondverbeteraar. Dat kan natuurlijk ook in je eigen tuin als er nog blad ligt. 🍂
Blad wat nu nog in de dorpen wordt verzameld, nemen we mee tijdens de normale onderhoudsrondes. Dit hoef je niet apart bij ons te melden. Het opruimen van al het blad is een enorme klus voor onze buitendienst en de aannemers die hier mee bezig zijn. Dat kan nog wel een paar maanden duren. We hopen op jouw begrip hiervoor! 💚
Bedankt voor het inzamelen van al het blad! 🍃🍁🌿
#herfst #blad #bladeren #herfstblad #bladafval #bladkorf #gemeente #Westerwolde

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: