Gemeente Westerwolde: Plastic afval mag vanaf 1 januari weer in de grijze container

Bericht van de Gemeente Westerwolde op Facebook:Vanaf 1 januari 2021 zamelt Omrin het afval in Westerwolde in. Vanaf dan mag je je PMD-afval (plastic, metalen verpakkingen en drankenkartons) in de grijze container doen. Omrin haalt het PMD er achteraf uit. Je grijze container kun je elke twee weken langs de weg zetten. Wil je toch jouw PMD blijven scheiden? Breng het dan in afgesloten plastic zakken naar de PMD verzamelcontainer bij jou in de buurt. Je plastic zakken bestel je vanaf 1 januari 2021 via www.westerwolde.nl.Weten wanneer je container wordt gelegd? De komende week ontvang je de afvalkalender 2021 in de bus. Binnenkort vind je de ophaaldagen van 2021 ook in de online afvalkalender: www.westerwolde.nl/afvalkalender. Heb je eind december nog geen afvalkalender van ons gekregen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: