S&S Import/ Export B.V. in Ter Apelkanaal zoekt magazijnmedewerkers!

S&S Import/ Export B.V. zoekt Magazijn medewerkers

S&S import/ Export BV is een groot importeur in Tuinmeubelen wat gevestigd is in Ter Apelkanaal (NL), Stadskanaal en Niederlangen (DE). Vanuit onze magazijnen bedienen wij onze klanten door heel Europa. Om de processen goed te laten verlopen, zijn wij op zoek naar uitbreiding in ons magazijn. Wij bieden veel variatie in werkzaamheden en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Functie

Je bent een grote hulp in ons magazijn, helpt met het lossen van de containers vol met diverse tuinmeubelen en het klaar zetten van de bestellingen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de goederen op de juiste manier verwerkt worden. Je kunt goed werken in teamverband en hebt geen 8 tot 5 mentaliteit.

Het betreft een openstaande functie voor de periode van Januari 2020 tot medio Augustus 2020, ons hoogseizoen.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en het betreft een werkweek van 40 uur.
Interesse? stuur dan een CV met korte toelichting en pasfoto.

Contractduur 7 maanden

Verwachte startdatum: 4-1-2021

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Thuiswerken: Nee

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: