Word medewerker milieustraat in Ter Apel!

Voor onze klant zijn wij op zoek naar flexibele medewerkers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en het leuk vinden om gemiddeld 2 dagen per week aan de slag te gaan op de milieustraat in Ter Apel.

Samen met je collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor jullie eigen milieustraat! Je weet nooit wat de dag gaat brengen en het kan in 1 keer ontzettend druk worden.

Het is belangrijk dat je klantgericht ben en goed het overzicht kan bewaren in drukke situaties. Werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het helpen van klanten met uitlaten van spullen en het netjes houden van het terrein.

Het betreft een flexibele functie vanaf 1 januari 2021 voor gemiddeld 2 dagen per week. De milieustraat is altijd open of woensdag en zaterdag, deze dagen moet je dan ook beschikbaar zijn. De baan is dan ook erg goed te combineren met een studie of andere baan. Aan de hand van jouw eigen beschikbaarheid wordt je wekelijks ingeroosterd. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer zodat je eventueel ook ingezet kan worden op andere locaties.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is de grootste inzamelaar én verwerker van afval in het noorden van Nederland.

Zij doen niet alleen aan het inzamelen van afval, maar houden zich ook veel bezig met het recyclen hiervan. Op deze manier willen zij duurzaam bezig zijn en hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Er heerst een gemoedelijke ontspannen sfeer, een plek waar je jezelf kunt zijn.

Wat vragen wij?

Er zijn geen opleiding- en ervaringseisen verbonden aan deze vacature

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: