Vereniging van Eigenaars van Het Tramhuys te Ter Apel: “Gemeente Westerwolde duwt ouderen in een sociaal isolement”

Gemeente Westerwolde

TER APEL – De gemeente Westerwolde duwt ouderen in een sociaal isolement. Althans dat is de mening van het bestuur van de Vereniging van Eigenaars van het appartementencomplex “Het Tramhuys” in Ter Apel.

Wat is namelijk het geval.

Blokkade in/uitrit

Om de bouw van 11 woningen achter de aan de Hoofdstraat 24 te Ter Apel gelegen Kwalitaria mogelijk te maken heeft de gemeente Westerwolde de projectontwikkelaar toestemming gegeven om de weg tussen het appartementencomplex en het pand hoofdstraat 24 te versmallen van zeven naar zes meter. Voor de bewoners van de zeventien woonappartementen van Het Tramhuys is deze versmalling desastreus, omdat daardoor het in- en uitrijden van het appartementencomplex met voertuigen wordt geblokkeerd en de gemeente geen stop/parkeerverbod wil instellen. De mogelijkheid tot parkeren voor de in- en uitrit wordt nog eens expliciet op de bij de vergunning behorende tekening aangegeven.

Lees het hele artikel op Westerwolde Actueel…

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: