Vakantiewerk als huishoudelijke hulp – Tzorg – Ter Apel

Wat ga je doen?

Aangenaam thuis
Bij Tzorg geven we die zekerheid met huishoudelijke hulp. Jij straks ook, zodra je als thuishulp de handen uit de mouwen steekt. Hoe dat zit? Dit is vakantiewerk waar je écht goed kunt verdienen, door mensen te helpen bij het huishouden. Werken met een warm hart, betrokken en dichtbij de mensen. Een vakantiebaan in Ter Apel. waar je veel lol in gaat hebben, dat garanderen we je!

Help een ander door:

– te stofzuigen, af te wassen, te dweilen, schoon te maken of ander huishoudelijk werk te verrichten;
– werk te doen waar jij leuk mee kan verdienen, op tijden dat het jou uitkomt;
– werk te doen waar je écht iets betekent voor een ander.

Aan de slag bij Tzorg
Toegewijd, betrokken en vertrouwd. Een helpende hand in het huishouden zorgt ervoor dat mensen langer zelfstandig aangenaam thuis kunnen wonen. Daar doen onze bijna 10.000 medewerkers het voor. We zijn actief in 300 gemeenten in Nederland en zijn trots op wat we doen. Fijne werksfeer, betrokkenheid en aandacht voor mensen staan centraal. Een landelijke organisatie met een regionale uitstraling. Pas jij daarbij?

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: