Vacature: Hostess Vreemdelingenketen – AZC – Ter Apel

Over de functie
Sta jij graag mensen te woord, is het communiceren met verschillende culturen voor jou geen probleem en wil jij graag parttime aan de slag?
Dan is dit jouw nieuwe baan!

Voor onze opdrachtgever in Ter Apel zoeken wij kandidaten die als Hostess bij de aanmeldbalie van het AZC willen werken.

Wat ga je dan doen?
Als Hostess ontvang jij bezoekers en zorg je dat deze mensen op de juiste plek binnen de organisatie komen. Specifiek gaat het hierom de ontvangst van asielzoekers en andere bezoekers.
Jij werkt op de aanmeldbalie waar deze mensen zich komen melden voor een asielaanvraag. Aan jou de taak om een aantal dingen uit te vragen, te noteren en vervolgens te bepalen waar de persoon naartoe gestuurd moet worden.
Het is van belang om nu ook vragen te stellen over de gezondheid van de persoon, je stelt een aantal vragen die gerelateerd zijn aan corona.

Functie-eisen
Omdat je veel in contact staat met vreemdelingen en hun rechtspersonen (advocaten, tolken etc.) moet jij goed kunnen communiceren. Engels spreken is zeker van belang om je goed verstaanbaar te kunnen maken bij de vreemdelingen wanneer er geen tolk tot je beschikking is.
Jij bent sociaal en gedreven, bent toegankelijk en durft op te treden wanneer dat nodig is.

Het is een functie voor minimaal 14 uur per week. Het aanmeldcentrum is iedere dag van de week geopend, dus jouw werkdagen kunnen varieren van maandag t/m zondag. De tijden liggen tussen 7.00 – 12.00 uur. Je zal starten in je eentje, vanaf 7.30 uur zal een collega jou komen versterken!
Beschikbaarheid is bespreekbaar. Hier zullen wij naar vragen in het intakegesprek.

Wij zoeken iemand die per direct beschikbaar is, dus bij wijze komende week al zou kunnen starten. Heb jij een opzegtermijn? Dan kunnen wij jou helaas niet meenemen in de procedure.

Over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een uitvoerend orgaan binnen de vreemdelingenketen. Zij zorgen voor een helder proces van de asielaanvraag tot naturalisatie.

Jouw werklocatie zal Ter Apel zijn.

Wat we bieden
Wij bieden een functie waarin jij per direct kan beginnen.
De functie is parttime te vervullen, voor minimaal 14 uur per week
Het betreft een tijdelijk contract tot eind maart 2021
Het salaris is op basis van ervaring in te schalen tussen €12,86 en €14,27

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: