Geslaagde 32e editie Monnikentoernooi

TER APEL – TATC kan met trots terugkijken op een geslaagde 32e editie van het Monnikentoernooi. En wat was het een fantastische week. Maar liefst 111 spelers hadden zich ingeschreven voor dit toernooi.

Het jaarlijkse toernooi ging op zondag 30 augustus van start en werd als vanouds zondag 6 september traditioneel afgesloten met de prijsuitreiking door oude, wijze monniken. De leden van TATC en verenigingen uit de regio hebben om de eer gestreden. Er werd in de categorieën 4, 6, 7 en 8 in de damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel gespeeld. Hierbij willen wij alle deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers en sponsoren bedanken die dit toernooi wederom tot een enorm succes hebben weten te maken! De uitslagen waren als volgt:

Heren dubbel 4: 1e Ronald Leeraar en Daan Romp, 2e Jordy Kremer en Erik van der Laan, 3e Maarten Nijland en Lieven Wesseling en 3e/4e Marcel Boes en Gert-Jan Verhoog.

Damesdubbel 6: 1e Rianne Bouw en Stephanie Pors, 2e Irene Drenth-Reining en Jacqueline Heikens, 3e Rita Feiken en Anouk Weijer en Marjolein Jonker en Jenneke Timmermans.

Herendubbel 6: 1e Henk Honken en Erik Smits, 2e Berjan de Groot en Sven Klahsen, 3e Paul Euverman en Jasper de Munck en 4e John Trechsel en Guus Veninga.

Gemengd dubbel 6: 1e Jolanda Bruggers en Henk Kip, 2e Roelien Munting en Klaus Sanders, 3e/4e Jenneke Timmermans en Berjan de Groot en 3e/4e Ellen Ufkes en Mark Oving.

Damesdubbel 7: 1e Linda Bolscher en Greetje Wesseling, 2e Marian Fischer en Richtje Rakers-De Vries, 3e/4e Erna Bulle en Ina Weinans en 3e/4e Nienke Drent-Buwalda en Erika Kornelius.

Herendubbel 7: 1e Yoest Egberts en Jeffrey Oldenburger, 2e Erik Hoving en Harm Jan Pathuis, 3e/4e Jens Bulle en Jarno Haan en 3e/4e Thom Edens en Jos Hemmen.

Gemengd dubbel 7: 1e Evelien Dusink en Erwin Suvee, 2e Linda Bolscher en Jan Bruggers, 3e/4e Dineke Boxem-Spriensma en Guus Veninga en 3e/4e Lilian Roelfsema en Jos Hemmen.

Damesdubbel 8: 1e Tiffany Boekelo en Heleen de Bruin, 2e Marina Pals-Lammers en Annemarie Westen, 3e/4e Rita Hazenberg en Nynke Jansen en 3e/4e Andrea Katoen en Deborah Katoen.

Herendubbel 8: 1e Piet Boekelo en Gerrie van Schaik, 2e Jarno Haan en Lars Hoving, 3e/4e Hein Heidema en Arjan Vuurboom en 3e/4e Henri Albers en Milan Manning.

Gemengd dubbel 8: 1e Erna Bulle en Jens Bulle, 2e Sylvia Brunen en Robert Brunen, 3e/4e Karina Schlimback en Luc Gerdes en 3e/4e Helga Platje en Alfred Veninga.

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: