Vacature: Logistiek Medewerker – Tempo-team – Ter Apel

Ben jij iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en sta jij stevig in je (werk)schoenen? Spreekt een logistieke omgeving jou aan en wil je direct aan de slag? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar logistiek medewerkers in Ter Apel!

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever levert voedselpakketten aan het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers). Als logistiek medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het samenstellen van voedselpakketten. Het samenstellen van deze pakketten gebeurd in een assemblagekeuken. Verder zul je de voedselpakketten transporteren en uitgeven.

Er wordt gewerkt in drie verschillende diensten; van 07:30 t/m 14:00 uur, van 13.00 t/m 19:30 en van 15:30 t/m 19:30 uur. Maandelijks ontvang je een rooster met daarin de diensten/uren die jij kunt gaan werken. Je werkt ongeveer 20 á 30 uur per week, afhankelijk van het aantal asielzoekers dat voorzien moet worden van een voedselpakket. De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag.

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?
Deel dit artikel: