4000 badeendjes in de race – 55 jarig bestaan CV de Kloosterwiekers

TER APEL – In het kanaal aan de Hoofdstraat ter hoogte van het Molenplein in Ter Apel organiseerde carnavalsvereniging de Kloosterwiekers vandaag een badeendjesrace.

Onder een stralend zonnetje moedigden vanmiddag honderden toeschouwers de 4.000 badeendjes, die vanmiddag door de Kloosterwiekers in het kanaal bij het Molenplein waren losgelaten, aan. Het publiek werd door leden van de carnavalsvereniging verwelkomt met een hapje en een drankje. Voor wie lootjes had gekocht was het natuurlijk een extra spannende middag, want er was een grote prijzenpot te verdelen.

Om twee uur werden de eendjes te water gelaten. Ieder eendje correspondeerde met een nummer van loten die de afgelopen weken door de carnavalsvereniging zijn verkocht. Dit om alle extra activiteiten ter ere van het 55 jarig bestaan van de vereniging te financieren.

De eerste vijf badeendjes die als eerste de in het kanaal geplaatste fuik bereikten, gaan er met de prijzenpot van bijna € 4500,- vandoor.

De winnende lotnummers zijn:

1e prijs: 1.500,- 1852
2e prijs: 1.000,- 0898 (inmiddels ingeleverd)
3e prijs: 750,- 2709
4e prijs: 500,- 2866
5e prijs: 400,- 3020
6e prijs: 349,- 1485 (inmiddels ingeleverd)

Prijswinnaars kunnen zich melden door een persoonlijk bericht op Facebook te sturen of een e-mail te zenden aan info@kloosterwiekers.nl Ze nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om het lot te controleren en de prijs te overhandigen.

De Kloosterwiekers hebben een druk programma in het verschiet. Morgen
is de installatie van de nieuwe Prins en Vorst. Op 23 november is in het
Beachhouse Camping Moekesgat, Ter Apel het grote Narrenfeest met DJ Lars.

Wat vind jij er van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *