Bruidsbeurs bij Moekesgat Ter Apel

Ter Apel – Zondag 27 oktober vindt de eerste editie plaats van de bruidsbeurs Ter Apel. Het event is gratis toegankelijk en geopend van 11:00 tot 16:00 uur en vindt plaats in het beachhouse van de trouwlocatie Moekesgat Ter Apel.

De organisatie van de bruidsbeurs is in handen van Bruidsboetiek
PT Bridal uit Nieuw-Weerdinge. Diverse ondernemers uit Ter Apel en omgeving laten aanstaande bruiden en bruidegommen hun aanbod zien voor een onvergetelijke trouwdag. Dit op het gebied van kleding, fotografie, bloemen, aankleding, een zingende trouwambtenaar, trouwauto’s en nog veel meer. Tijdens de beurs zijn er modeshows van PT Bridal en VIP fashion & style uit Ter Apel. Dansschool Poelman verzorgt leuke dans demonstraties. Verder zal er iets spectaculaires op foto-gebied getoond worden.

Het event is gratis toegankelijk en wij hanteren het principe ‘vul je eigen goodiebag’. Bij binnenkomst krijg je een tas. Alle ondernemers hebben leuke items bij zich, dus leg contact met de ondernemer en zorg dat je geen item mist. Meer informatie over de aanwezige ondernemers is te vinden op facebook van PT Bridal en Moekesgat.

Wat vind jij er van?